Träna med Medley

Träna med Medley

Följ med mig och Medley fram till Vansbrosimningen i serien ”Träna med Medley”.

Träna med Medley

I ”Träna med Medley” på Vansbrosimningens Instagramkonto ger jag tips på teknikövningar som kan göra dig till en bättre simmare.

Vansbrosimningens webbsida hittar du träningsprogram i tre olika nivåer. Hanna Eriksson delar med sig av tips för dig som vill bröstsimma loppet. Jag ger inspiration till dig som vill klara att crawla hela loppet och till dig som vill simma det på under 50 minuter. Du hittar även förslag på teknikövningar samt filmer på hur de ska genomföras.

Crawlkurs eller PT-pass

Komplettera gärna den egna träningen under våren med en crawlkurs. På Medleys webbsida hittar du aktuellt kursutbud på just din ort.

Vill du boka ett PT-pass med mig hittar du mer information här. Jag finns i Medley Mörbybadet på måndagsmornar.

Lycka till med träningen mot Vansbrosimningen!