Aqtivate Swim Camp Mallorca

vivablue_header

Simläger - långweekend för vuxna 2019

Häng med till Mallorca och en härlig långweekend på Viva Blue & Spa i Platja de Muro, beläget ett par kilometer utanför Alcudia. Ankomst sker onsdagen den 9 oktober och hemresan söndagen den 13 oktober. Du bokar själv resan och väljer dina flygtider. Kom och starta upp träningshösten med oss!

Varför åka på Aqtivate Swim Camp Mallorca?

Mallorca är en fantastisk plats för simträning. I hotellets utomhusbassäng (25 meter) simmar vi två pass om dagen med fokus på teknik, distans och fart. Nivå och innehåll anpassas så att varje deltagare kan vidareutveckla sin teknik och få ut maximalt av träningen. Ett av helgens pass sker i öppet vatten. För att kunna delta på lägret bör du kunna crawla minst 100 meter obehindrat.

Simlägret passar dig som vill:

• finslipa din teknik
• utvecklas i din simning
• kombinera semester med träning
• umgås med likasinnade i en avkopplande miljö

Pris

7 995 kr per person. Enkelrumstillägg 1600 kr.

I priset ingår del i dubbelrum med halvpension på Viva Blue & Spa, 6 simpass i bassäng, 1 simpass i öppet vatten, teknikanalys, landträning, teori samt sociala aktiviteter. OBS! Flyg och transport ingår inte i resans pris.

Anmälan och frågor

Kontakta oss på swimcamp@aqtivate.se eller via telefon om du har några frågor. Du anmäler dig här på webben genom att gå till anmälningssidan.

Välkommen med din bokning!

Sofia Demnert, 070-735 87 10