Öppet vattenträning till förmån för Barncancerfonden

Just nu närmar sig Team Rynkeby Stockholm slutet av sin andra dag på resan mot Paris. Sträckan de tillryggalägger dessa två dagar är ungefär 44 mil, 22 per dag. Sedan fortsätter det på samma sätt i ytterligare fyra dagar, men då läggs det dessutom på en väldig massa höjdmeter.

Under året som gått har teamet, förutom att träna tillsammans, samlat in massor av pengar till Barncancerfonden.

I onsdags hade de sitt sista gemensamma träningspass innan avresan, och de som inte ville cykla erbjöds istället ett kortare träningspass simning i öppet vatten med mig. Under 30 minuter tränade vi på navigering, drafting och trängsel. Det sistnämnda ger nästan alltid upphov till ett upprymda samtal och en hel del skratt. Inget undantag med det här gänget, det var lite som att försöka få ordning på en dagisklass efteråt.

Jag tror och hoppas att alla fick med sig någonting av träningen, trots att de kommit lite olika långt i sin simning. Och jag önskar dem stort lycka till på sin resa mot Paris.

För att stötta Team Rynkeby Stockholm skänker jag förstås alla intäkter från passet oavkortat vidare till Barncancerfonden.